SALON TIPHERETH BY NINU LEZEU

Tiphereth reprezinta frumusețea care pune în lumină fiecare individ în parte. Institutul de Înfrumusețare Tiphereth e cu și despre oameni. E o poveste a frumosului de care vă veți bucura de acum înainte. Institutul de înfrumusețare Tiphereth este locul în care pasiunea noastră e acasă. E locul în care noi, ca oameni, trăim din ceea ce iubim. Și, mai presus de toate, e locul în care ajungem să lăsăm ceva în urmă prin intermediul vostru- al clientelor noastre.

Despre proiect

Design interior Salon: frumuseţe, cosmetică şi îngrijire personală

Interiorul salonului de înfrumusețare Tiphereth are o calitate eleganta a ambientului datorită tavanelor înalte și a pereților ornamentati cu profile decorative. Am decis să optam pentru imaginea unui salon de lux și am creat un interior modern, dar cu o atmosferă confortabilă și relaxantă. Interiorul a fost organizat pe principiul spațiului deschis, astfel încât, în combinație cu tavanele înalte și contrastele cromatice puternice, spațiul arată pretios și aerisit.

Finisajele aurii ale unor elemente adaugă o strălucire calda și contrastează elegant cu zonele inchise. Pentru acest interior am selectat scaune, oglinzi și lumini, adecvate unui stil contemporan. Vedetele acestui salon, sunt chiar oglinzile destinate zonei de coafor , care prin dimensiunea lor au reprezentat o provocare din punct de vedere tehnic. Panourile despatitoare din metal traforat completeaza intregul ansamblul prin grafica si nuanta lor. Inspiratia am gasit-o in insasi tema de proiectare si anume – un interior Gatsby.

Locatie – Oradea/Romania
Suprafata – 88.00mp
Design – Contemporan

Designer – Florina Szabo

© 2023 Stephan Eyck

Stephan Eyck este un studio de design interior infiintat in 2008.